Webshop starten

‹ Terug

Webshop starten - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
4 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 192

Ga naar Webshop starten voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil je al jaren een webshop voor verkoop beginnen, maar weet je niet waar je moet starten? D eze Webshop cursus helpt je een heel eind op weg.  Na het volgen van deze praktische cursus kun je je eigen webshop succesvol maken en houden.  Je doet kennis op over branding, marketing, marktonderzoek, juridische zaken en huisstijlen en brengt deze in de praktijk met opdrachten.  Mariko Naber, van Sell your stuff online, legt je in video‚Äôs uit waar je allemaal aan moet denken. Schrijf je snel in en je kunt direct met je webwinkel beginnen! Daarom kies je voor Webshop starten van NTI: Beste prijs-kwaliteitverhouding Erkende onderwijsinstelling Bepaal je eigen studietempo

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)