Zelf kleding maken

‹ Terug

Zelf kleding maken - NTI

Niveau:
Cursussen
Type:
Cursussen
Duur:
12 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 251

Ga naar Zelf kleding maken voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Zie je ook wel eens mooie kleding in de winkel hangen waarvan je denkt: ik wou dat ik dat ook kon maken?  Of dat je alles aan een kledingstuk leuk vindt, alleen net even dat kraagje niet? Dan is de cursus Zelf kleding maken van NTI iets voor jou. In de cursus leer je heel goed naaien, waardoor je kleding geheel naar eigen smaak kunt maken. En je leert ook de speciale technieken zoals beleggen, plooien en het maken van sierranden.  Er is weinig dat meer voldoening geeft dan je eigen kleding maken.  Start dus snel de cursus Zelf kleding maken! Daarom kies je voor Zelf kleding maken van NTI: Beste prijs-kwaliteitverhouding Erkende onderwijsinstelling Elke dag starten Bepaal je eigen studietempo Inclusief gratis garen

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)