MBO Basisopleiding Apothekersassistente

‹ Terug

MBO Basisopleiding Apothekersassistente - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1110

Ga naar MBO Basisopleiding Apothekersassistente voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben jij benieuwd hoe het is om als apothekersassistent te werken? Start dan met de mbo basisopleiding Apothekersassistent van het NTI-MBO College. Tijdens deze basisopleiding leer je onder andere over het menselijk lichaam, medische hulpmiddelen en advies en voorlichting geven. Je hoeft tijdens deze basisopleiding geen stage te lopen en de opleiding heeft geen wettelijke vooropleidingseis. Je kunt deze opleiding al binnen 6 maanden met een NTI-diploma afronden! Daarom kies je voor MBO Basisopleiding Apothekersassistente van NTI: Je hoeft geen stage te lopen Geen vooropleidingseis Inclusief lesmateriaal

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)