Opvoeden

‹ Terug

Opvoeden - NTI

Niveau:
Cursussen
Type:
Cursussen
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 450

Ga naar Opvoeden voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Vanzelfsprekend zijn je kinderen je dierbaarste bezit, maar de opvoeding gaat niet altijd over rozen. Op dat moment is de cursus Opvoeden van het NTI er voor jou! Je leert hoe je opvoedingsproblemen kunt signaleren en kunt aanpakken. Je leert hoe je het gedrag van je kind een positieve wending kunt geven. Gedrag is namelijk goed te be├»nvloeden door de ouder of verzorger. De cursus Opvoeden is een leerzame cursus die je leert kijken naar de situatie, zoals die bij je thuis van belang is. Daarom kies je voor Opvoeden van NTI: E-consult bij gediplomeerd orthopedagoog Aantrekkelijke korting op vervolgconsult Praktische tips en trucs Beste prijs-kwaliteitverhouding Erkende onderwijsinstelling

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)