Zelf taarten maken

‹ Terug

Zelf taarten maken - NTI

Niveau:
Cursussen
Type:
Cursussen
Duur:
4 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 400

Ga naar Zelf taarten maken voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil je de lekkerste taarten maken? Geen kant-en-klare recepten, maar je eigen deeg en beslag maken? Tijdens de NTI cursus Zelf taarten maken leer je stap voor stap hoe je de mooiste en lekkerste taarten zelf maakt! Verbaas iedereen in je omgeving met de mooiste taarten die uit jouw eigen keuken komen! Met deze cursus van het NTI bak je binnen een mum van tijd perfecte taarten. Start vandaag nog! Daarom kies je voor Zelf taarten maken van NTI: Inclusief gratis workshop Beste prijs-kwaliteitverhouding Erkende onderwijsinstelling Elke dag starten Bepaal je eigen studietempo

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)