Word

‹ Terug

Word - NTI

Niveau:
Cursussen
Type:
Cursussen
Duur:
2 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 200

Ga naar Word voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil je snel en efficiƫnt een foutloze tekst kunnen maken met het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma ter wereld? Start dan nu met de cursus Word van NTI. Je leert onder andere hoe je een document opmaakt en hoe je figuren, kolommen en tabellen invoegt. In het praktijkgerichte lesmateriaal wordt gebruik gemaakt van de online leeromgeving waarmee je eenvoudig, zelfstandig en in je eigen tempo de lesstof behandelt. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, je leert snel de uitgebreide mogelijkheden van Microsoft Word benutten! Daarom kies je voor Word van NTI: 10 minuten per dag Beste prijs-kwaliteitverhouding Erkende onderwijsinstelling Bepaal je eigen studietempo

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)