Wijzer met Geld

‹ Terug

Wijzer met Geld - NHA

Niveau:
Persoonlijke Ontwikkeling
Duur:
4 maanden
Lesgeld per termijn:
€ 179

Ga naar Wijzer met Geld voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Leer financiën onder controle houden: volg de cursus Wijzer met Geld Het probleem met geld? Je kunt het maar een keer uitgeven. Kom je aan het eind van de maand steeds geld tekort en wil je daar verandering in brengen? Dan is de cursus Wijzer met Geld precies wat je zoekt. Of: nodig hebt. Huur, energiekosten, kleding, verzekeringen: je hebt maandelijks nogal wat uitgaven. Hoe hou je de uitgaven in balans met de inkomsten? En waar moet je op letten als je geld gaat lenen of een hypotheek afsluit? Zijn er misschien subsidies of bijdragen waarvoor je in aanmerking komt? De cursus Wijzer met Geld biedt uitkomst en geeft antwoorden op je vragen. Cursus Wijzer met Geld met duidelijke voorbeelden Heb je moeite om door de financiële bomen het bos te zien? De cursus Wijzer met Geld helpt je om alles helder op een rijtje te krijgen. Met duidelijke voorbeelden en herkenbare opgaven krijg je direct goed zicht op je financiële situatie en leer je hoe je met geld om moet gaan. Zo kom jij de dure decembermaand door De cursus Wijzer met Geld begint met kritisch kijken naar je inkomsten en uitgaven en het verbeteren van je rekenvaardigheden. Je leert hoe je kunt (be)sparen en krijgt talloze praktische tips. Bijvoorbeeld hoe je de dure maand december doorkomt. Elke les sluit af met een opdracht. Zo leer je direct je financiële zaken aanpakken. In de cursus krijg je belangrijke informatie over financiële onderwerpen als hypotheekvormen, beleggen en de valkuilen van geld lenen. Je leert hoe je goed financieel overzicht krijgt, planningen maakt en prioriteiten stelt. Als je hier behoefte aan hebt, kan je persoonlijke docent je vertrouwelijk helpen met je eigen financiële zaken. Leer omgaan met schulden In het tweede deel van de cursus komen verschillende bijzondere financiële situaties aan de orde. Wat kun je doen als je schulden hebt en hoe voorkom je herhaling? Hoe weet je of je in aanmerking komt voor subsidie of een gemeentelijke bijdrage? Het komt in de thuiscursus Wijzer met Geld allemaal aan bod. De cursus kost geld, maar is ook een verstandige investering. Na afloop heb je weer grip op je uitgaven. Start nu met de cursus en word direct wijzer met geld. Zo werkt studeren bij NHA Studieprogramma In de cursus Wijzer met Geld komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod: inkomsten; rekenen met geld; uitgaven; geldboek; geld tekort; sparen; financiële risico's; grote gebeurtenissen. Deze nieuwe cursus is nu een investering in tijd en geld, maar je haalt al snel veel voordeel uit de cursus. Met onze aanpak krijg je snel grip op jouw uitgaven en zul je deze overzichtelijk in beeld hebben. Je leert de juiste prioriteiten stellen en wordt wijzer met geld!

Over NHA

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in Nederland. Sinds haar oprichting, ruim 80 jaar geleden, volgden naar meer dan 2 miljoen mensen een cursus en opleiding van NHA.

Erkende MBO en HBO Diploma's
Hogeschool NHA (voor HBO opleidingen) is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs. Daarnaast vallen de MBO-opleidingen ook onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB. Voor erkende MBO als HBO diploma's zit je dus goed bij NHA.