HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Arbeids- en organisatiepsychologie

  • Home/
  • Rubrieken/
  • HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Arbeids- en organisatiepsychologie
‹ Terug

HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Arbeids- en organisatiepsychologie - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Jaar
Lesgeld totaal:
€ 7180

Ga naar HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Arbeids- en organisatiepsychologie voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij je specialiseren in het hrm-werkveld en je kennis op psychologisch gebied verdiepen? Volg HBO Psychologie - Arbeids- en organisatiepsychologie van Hogeschool NTI. Daarom kies je voor HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Arbeids- en organisatiepsychologie van NTI: Hogeschool NTI, erkend door het ministerie van Onderwijs Officieel erkend hbo-diploma Deze opleiding is vier jaar op rij als beste van Nederland beoordeeld Inclusief vakliteratuur Persoonlijke begeleiding door docent en mentor

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)