HBO Bachelor Integrale veiligheid

‹ Terug

HBO Bachelor Integrale veiligheid - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Jaar
Lesgeld totaal:
€ 7522

Ga naar HBO Bachelor Integrale veiligheid voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben jij geïnteresseerd in veiligheidsproblematiek? Dan is de opleiding HBO Integrale veiligheid perfect voor jou! Daarom kies je voor HBO Bachelor Integrale veiligheid van NTI: Hogeschool NTI, erkend door het ministerie van Onderwijs Inhoudelijk in de top 3 beste opleidingen van Nederland Inclusief praktijkbijeenkomsten Inclusief vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)