HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie

‹ Terug

HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Jaar
Lesgeld totaal:
€ 6838

Ga naar HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Zoek je een praktijkgerichte financiële hbo-opleiding?  Wil je een erkend diploma dat écht gewaardeerd wordt op de arbeidsmarkt?  Volg dan HBO SPD Bedrijfsadministratie van Hogeschool NTI! Daarom kies je voor HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie van NTI: Erkend Markus Verbeek Praehep diploma Inclusief vakliteratuur Elke dag starten Inclusief praktijkbijeenkomsten Studeren in je eigen tempo

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)