HBO Bachelor Commerciële Economie

‹ Terug

HBO Bachelor Commerciële Economie - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Jaar
Lesgeld totaal:
€ 7180

Ga naar HBO Bachelor Commerciële Economie voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij een merk uitstekend positioneren én verkopen? Wil jij aan de slag in marketing of sales? En op managementniveau beslissingen nemen, waarbij je oog hebt voor ontwikkelingen en trends? Dan zit je hier goed! Tijdens HBO Commerciële Economie werk je aan een portfolio in de vorm van praktijkopdrachten. Zo koppel jij, onder begeleiding van topdocenten uit het werkveld, theorie aan praktijk. Dat maakt deze Bachelor bijzonder waardevol én direct toepasbaar. Enthousiast? Vraag de gratis gids aan. Daarom kies je voor HBO Bachelor Commerciële Economie van NTI: Inclusief 17 online praktijkbijeenkomsten Specialisatie in inkoop- of projectmanagement Les van experts uit het werkveld

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)