Master of Business Administration (MBA)

‹ Terug

Master of Business Administration (MBA) - NTI

Niveau:
HBO Master
Type:
HBO Master
Duur:
24 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 11159

Ga naar Master of Business Administration (MBA) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij een stevige stap in je carrière zetten? Dan is de opleiding Master of Business Administration bij Hogeschool NTI dé perfecte keuze voor jou. Daarom kies je voor Master of Business Administration (MBA) van NTI: Erkend MBA-getuigschrift Inclusief praktijkdagen en webinars Uitstekend beoordeeld Studeren in je eigen tempo Inclusief vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)