HBO Bachelor Pedagogiek

‹ Terug

HBO Bachelor Pedagogiek - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Jaar
Lesgeld totaal:
€ 8206

Ga naar HBO Bachelor Pedagogiek voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Veel kinderen, jongeren en hun opvoeders hebben ondersteuning nodig van een pedagoog. Ben jij degene met een hands-on-mentaliteit die met kinderen en jongeren wil werken? Start dan nu met de opleiding HBO Pedagogiek bij NTI en behaal het wettelijk erkend hbo-diploma en de titel Bachelor of Arts. Daarom kies je voor HBO Bachelor Pedagogiek van NTI: NTI is erkend door Ministerie van OCW Officieel erkend hbo-diploma Inclusief vakliteratuur Inclusief praktijkbijeenkomsten en webinars Je kunt elke dag starten

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)