Engels voor beginners

‹ Terug

Engels voor beginners - NTI

Niveau:
Talen
Type:
Talen
Duur:
8 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 344

Ga naar Engels voor beginners voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij  Engels leren voor op vakantie of om aan jouw carrière te werken? Met de  cursus Engels voor beginners zet jij de eerste stap. Tijdens deze cursus ontwikkel je een grote woordenschat en leer je eenvoudige gesprekken voeren. Ook verdiep je je in de Engelse cultuur.  Aan de hand van thema's als kennismaken, reizen, winkelen en uit eten gaan verbeter je in relatief korte tijd jouw Engelse skills op beginnersniveau A1 of A2.  Schrijf je vandaag nog in! Daarom kies je voor Engels voor beginners van NTI: Beste prijs-kwaliteitverhouding Erkende onderwijsinstelling Elke dag starten Bepaal je eigen studietempo

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)