MBA-programma Marketingmanagement

‹ Terug

MBA-programma Marketingmanagement - NTI

Niveau:
HBO Master
Type:
HBO Master
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1050

Ga naar MBA-programma Marketingmanagement voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij je specialiseren in het boeiende vakgebied van marketingmanagement? Dan is dit MBA-programma de juiste keuze! Er is in het bedrijfsleven grote behoefte aan marketeers die op managementniveau het gewenste marketingbeleid uit kunnen stippelen. Daar kun jij er één van zijn! Dit MBA-programma Marketingmanagement is onderdeel van de volledige Master of Business Administration (MBA-opleiding). Jij kunt dit programma al binnen een half jaar afronden. Een praktijkdag is onderdeel van het programma, zo kun je de opgedane kennis direct toetsen in de praktijk. Daarom kies je voor MBA-programma Marketingmanagement van NTI: Studieduur 6 maanden Begeleiding door praktijkgerichte docenten Incl. gratis praktijkdag

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)