MBO Apothekersassistent

‹ Terug

MBO Apothekersassistent - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
24 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2759

Ga naar MBO Apothekersassistent voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Recepten controleren, geneesmiddelen bereiden en voorlichting geven: allemaal werkzaamheden van een apothekersassistent. Lijkt het je leuk om met medicijnen aan de slag te gaan en heb je graag contact met mensen tijdens je werk? Dan past de erkende opleiding Apothekersassistent op niveau 4 perfect bij jou! Meer informatie over de opleiding vind je in de gratis studiegids. Daarom kies je voor MBO Apothekersassistent van NTI: Officieel erkend mbo-diploma Voordelig lesgeld inclusief studiemateriaal Persoonlijke begeleiding van een mentor Inclusief praktijkdagen De stagebegeleiding krijgt een 8.0!

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)