Spaans voor beginners

‹ Terug

Spaans voor beginners - NTI

Niveau:
Talen
Type:
Talen
Duur:
8 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 296

Ga naar Spaans voor beginners voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Spaans wordt door honderden miljoenen mensen in Europa en Zuid-Amerika gesproken: het kan met recht een wereldtaal worden genoemd! Naast prachtige vakantiebestemmingen zijn Spaanstalige landen ook steeds belangrijkere handelspartners van Nederland. Wil je Spaans leren voor op vakantie of om aan jouw carrière te werken? Start dan met de online cursus Spaans van NTI. Aan de hand van thema's als kennismaken, werken, familie en in het restaurant verbeter je in relatief korte tijd jouw Spaanse skills op beginnersniveau A1.  Na afloop kun je deelnemen aan het examen van het  Instituto Cervantes en een internationaal erkend diploma halen. Daarom kies je voor Spaans voor beginners van NTI: Praktijkgerichte cursus Starten wanneer jij wil Internationaal erkend DELE diploma Innovatieve online leeromgeving Bepaal je eigen studietempo

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)