Spaans voor gevorderden

‹ Terug

Spaans voor gevorderden - NTI

Niveau:
Talen
Type:
Talen
Duur:
12 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 279

Ga naar Spaans voor gevorderden voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Spreek je al een aardig woordje Spaans, maar wil je nog beter Spaans spreken en gesprekken naar een nog hoger niveau brengen? Dan is de online cursus Spaans voor gevorderden echt iets voor jou! Tijdens deze cursus leer je de fijne kneepjes van de Spaanse taal, waardoor contacten leggen of gesprekken voeren tijdens een vakantie in Spanje of Zuid-Amerika je nog makkelijker af gaan. Daarnaast volg je moeiteloos Spaanse series en schrijf je foutloze teksten. Werk aan je Spaanse woordenschat en verbeter je uitspraak tijdens deze cursus en ga volledig op tussen de locals. Schrijf je in en ga direct van start!

Daarom kies je voor Spaans voor gevorderden van het NTI:

  • Praktijkgerichte cursus
  • Starten wanneer jij wil
  • Internationaal erkend DELE diploma
  • Innovatieve online leeromgeving
  • Bepaal je eigen studietempo

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)