HBO Bachelor Rechten

‹ Terug

HBO Bachelor Rechten - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Jaar
Lesgeld totaal:
€ 7180

Ga naar HBO Bachelor Rechten voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Heb jij interesse in de advocatuur, wil je een rechtenstudie volgen en de titel Bachelor of Laws behalen? Kies voor de wettelijk erkende opleiding HBO Rechten van NTI. Vraag de studiegids aan en kom alles te weten over de opleiding HBO Rechten. Daarom kies je voor HBO Bachelor Rechten van NTI: NTI is erkend door Ministerie van OCW Officieel erkend hbo-diploma In de top 3 beste opleidingen van Nederland Inclusief vakliteratuur Persoonlijke begeleiding door je docent en mentor

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)