HBO Bachelor Human Resource Management

‹ Terug

HBO Bachelor Human Resource Management - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Jaar
Lesgeld totaal:
€ 8548

Ga naar HBO Bachelor Human Resource Management voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Werk je graag met mensen en wil je ze de juiste loopbaan bieden? De opleiding HBO Human Resource Management van NTI is dan precies iets voor jou! Lees snel verder. Daarom kies je voor HBO Bachelor Human Resource Management van NTI: Deze HBO-opleiding is geaccrediteerd door de NVAO Inclusief vakliteratuur Inclusief praktijkbijeenkomsten en webinars

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)