Italiaans voor beginners

‹ Terug

Italiaans voor beginners - NTI

Niveau:
Talen
Type:
Talen
Duur:
8 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 296

Ga naar Italiaans voor beginners voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Met deze cursus Italiaans voor beginners zet je je eerste stappen in de Italiaanse taal. De praktijkgerichte aanpak met leuke onderwerpen zorgt ervoor dat de taal echt voor je gaat leven. Je leert zowel mondeling als schriftelijk Italiaans en kunt na de cursus Italiaans onder andere de weg vragen, bestellen in een bar en eenvoudige teksten lezen. Je volgt de cursus Italiaans voor beginners online, in je eigen tempo. Wil je meer weten? Vraag onze gratis studiegids aan of neem contact op met een studieadviseur. Daarom kies je voor Italiaans voor beginners van NTI: Leer Italiaans spreken, schrijven en lezen Internationaal erkend certificaat Studeer via de online leeromgeving Starten wanneer jij wil Erkende onderwijsinstelling

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)