HBO Bachelor Toegepaste psychologie

‹ Terug

HBO Bachelor Toegepaste psychologie - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Jaar
Lesgeld totaal:
€ 7180

Ga naar HBO Bachelor Toegepaste psychologie voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil je inzicht krijgen in de psyche van de mens? Ben je geïnteresseerd in de processen rondom groepsgedrag? Wil je mensen en organisaties helpen met hun problemen? Dan past de opleiding HBO Toegepaste psychologie bij jou. Tijdens deze opleiding specialiseer jij je in Jeugd- en kinderpsychologie, Psychologie en gezondheid, Arbeids- en organisatiepsychologie of Coaching. Aan het eind heb jij de felbegeerde titel Bachelor of Science. Daarom kies je voor HBO Bachelor Toegepaste psychologie van NTI: NTI is erkend door Ministerie van Onderwijs Officieel erkend hbo-diploma Deze opleiding is vier jaar op rij als beste van Nederland beoordeeld Persoonlijke begeleiding door docent en mentor Inclusief vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)