HBO-programma Klinische psychologie

‹ Terug

HBO-programma Klinische psychologie - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 840

Ga naar HBO-programma Klinische psychologie voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij in korte tijd meer leren over psychische stoornissen? Dan is het korte hbo-programma Klinische psychologie iets voor jou! Tijdens deze korte opleiding op hbo-niveau maak je kennis met verschillende vormen van afwijkend gedrag en diverse beoordelingsinstrumenten. Dit doe je aan de hand van het DSM-classificatiesysteem. De belangrijkste theorie├źn en behandelmethoden uit de klinische psychologie passeren de revue. Enthousiast? Schrijf je in en behaal in 3 maanden een waardevol certificaat! Daarom kies je voor HBO-programma Klinische psychologie van NTI: Erkende onderwijsinstelling Inclusief volledige vakliteratuur Begeleiding door praktijkgerichte docenten

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)