MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker

‹ Terug

MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
24 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2399

Ga naar MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Baby’s, peuters en basisschoolkinderen: als pedagogisch medewerker lever je een belangrijke bijdrage aan hun ontwikkeling. Lees verder en kom alles te weten over de opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker.  Daarom kies je voor MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker van NTI: Officieel erkend mbo-diploma Voordelig lesgeld inclusief studiemateriaal Persoonlijke begeleiding van een mentor De stagebegeleiding krijgt een 8.4 ! Inclusief 3 gratis praktijkdagen

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)