MBO Basisopleiding Pedagogisch medewerker Kinderopvang

  • Home/
  • Rubrieken/
  • MBO Basisopleiding Pedagogisch medewerker Kinderopvang
‹ Terug

MBO Basisopleiding Pedagogisch medewerker Kinderopvang - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 720

Ga naar MBO Basisopleiding Pedagogisch medewerker Kinderopvang voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil je als pedagogisch werker aan de slag met kinderen van 0 tot 12 jaar? Dan is de mbo basisopleiding Pedagogisch medewerker kinderopvang van het NTI MBO-College een uitstekend startpunt voor jou! Een pedagogisch medewerker kinderopvang zorgt voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling, opvoeding en verzorging van een groep kinderen. Je hebt voor deze basisopleiding Pedagogisch medewerker kinderopvang geen vooropleiding nodig en je hoeft geen stage te lopen. Na afloop kun je doorstromen naar de volledige mbo-opleiding! Daarom kies je voor MBO Basisopleiding Pedagogisch medewerker Kinderopvang van NTI: Alleen bij het NTI te volgen Erkende onderwijsinstelling Incl. studiemateriaal 

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)