MBO Basisopleiding Helpende zorg en welzijn

‹ Terug

MBO Basisopleiding Helpende zorg en welzijn - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 810

Ga naar MBO Basisopleiding Helpende zorg en welzijn voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil je zorg en ondersteuning verlenen aan cliënten en hen begeleiden bij wonen en welzijn? Begin dan nu met de mbo basisopleiding Helpende zorg en welzijn van het NTI MBO-College. Je hebt geen vooropleiding nodig en hoeft geen stage te lopen tijdens deze basisopleiding. Je maakt kennis met het vak en leert onder andere hoe je bijdraagt aan een veilige situatie, hoe je omgaat met hygiëne en een werkplanning maakt. Wil je meer weten? Vraag onze gratis studiegids aan. Daarom kies je voor MBO Basisopleiding Helpende zorg en welzijn van NTI: Je hoeft geen stage te lopen Geen vooropleidingseisen Erkende onderwijsinstelling

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)