HBO Bachelor Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD)

  • Home/
  • Rubrieken/
  • HBO Bachelor Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD)
‹ Terug

HBO Bachelor Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD) - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
36 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 7018

Ga naar HBO Bachelor Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ons land kent vele wetten en regels. Wil jij mensen graag helpen om een weg te vinden tussen al deze rechterlijke begrippen? Dan is de opleiding HBO Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD) iets voor jou. Lees snel verder! Daarom kies je voor HBO Bachelor Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD) van NTI: NTI is erkend door Ministerie van OCW Officieel erkend hbo-diploma Inclusief vakliteratuur Inclusief praktijkbijeenkomsten en webinars Je kunt elke dag starten

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)