MBO Interieuradviseur

‹ Terug

MBO Interieuradviseur - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
36 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2698

Ga naar MBO Interieuradviseur voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Gaat jouw hart sneller kloppen van meubels, stoffen, kleuren en accessoires? Droom je van een carrière als interieurstylist? Met de Interieuradviseur opleiding, niveau 4, benut je jouw creatieve vaardigheden op en top.  Daarom kies je voor MBO Interieuradviseur van NTI: Officieel erkend mbo-diploma Voordelig lesgeld inclusief studiemateriaal Persoonlijke begeleiding van een mentor Inclusief 6 gratis praktijkdagen

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)