MBO Mediavormgever

‹ Terug

MBO Mediavormgever - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
36 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2878

Ga naar MBO Mediavormgever voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben jij creatief, technisch en wil jij grafische media-uitingen maken die aansluiten bij de wens van de opdrachtgever en de doelgroep? Dan is deze opleiding zeker iets voor jou! Daarom kies je voor MBO Mediavormgever van NTI: Officieel erkend mbo-diploma In 3 jaar af te ronden Studeren in je eigen tempo Persoonlijke begeleiding door een mentor Inclusief 3 praktijkdagen

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)