MBO Basisopleiding Mediavormgever

‹ Terug

MBO Basisopleiding Mediavormgever - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
9 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 720

Ga naar MBO Basisopleiding Mediavormgever voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil je weten of een baan als mediavormgever of grafisch ontwerper iets voor jou is? Tijdens de mbo basisopleiding Mediavormgever maak je kennis met dit creatieve beroep. Je volgt een aantal vakken uit de volledige MBO-opleiding en verdiept je in de belangrijkste theorie rondom vormgeving, marketing en communicatie. Een mediavormgever bedenkt en maakt in opdracht van een opdrachtgever allerlei grafische media-uitingen zoals posters, brochures en displays. Lijkt dit werk jou interessant? Start dan vandaag nog met de mbo b asisopleiding Mediavormgever! Daarom kies je voor MBO Basisopleiding Mediavormgever van NTI: In 6 maanden af te ronden Geen vooropleiding nodig Inclusief lesmateriaal Geen stage Beste prijs-kwaliteitverhouding

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)