MBO Basisopleiding Sociaal werker

‹ Terug

MBO Basisopleiding Sociaal werker - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 720

Ga naar MBO Basisopleiding Sociaal werker voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Als sociaal werker ben jij dagelijks mensen aan het ondersteunen, activeren en motiveren. Jij helpt mensen met vragen rondom praktische zaken of financiĆ«le, juridische of sociale problemen. Met deze mbo basisopleiding leer je in 6 tot 9 maanden de basisbeginselen van het beroep sociaal werker. Tijdens deze basisopleiding Sociaal werker hoef je geen stage te lopen. Na je opleiding kun je doorstromen naar de volledige mbo-opleiding Sociaal werker. Schrijf je snel in! Daarom kies je voor MBO Basisopleiding Sociaal werker van NTI: Inclusief studiemateriaal  Je hoeft geen stage te lopen Begeleiding door een mentor

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)