Frans voor beginners

‹ Terug

Frans voor beginners - NTI

Niveau:
Talen
Type:
Talen
Duur:
16 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 277

Ga naar Frans voor beginners voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij in korte tijd Frans leren? De cursus Frans voor beginners leert je ruim 2500 Franse woorden. Je oefent je spreek- en luistervaardigheden en je gaat aan de slag met het vormen van Franse zinnen en grammatica. Dit stelt je in staat om de Franse taal zowel mondeling als schriftelijk te gebruiken. Het materiaal van de cursus Frans is ingesproken door mensen die Frans als moedertaal hebben. Je zult tijdens de cursus Frans dus Frans leren van native speakers. Wil je meer weten? Vraag onze gratis studiegids aan!

Daarom kies je voor Frans voor beginners van het NTI:

  • Praktijkgerichte cursus
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Bepaal je eigen studietempo

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)