MBO-module Nederlands 2F

‹ Terug

MBO-module Nederlands 2F - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 330

Ga naar MBO-module Nederlands 2F voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Nederlands 2F is voor iedereen die een MBO-opleiding start een verplicht onderdeel. Bij het NTI wordt Nederlands 2F aangeboden als een lossemodule. Het niveau Nederlands 2F geldt voor MBO-niveau 1, 2 en 3 opleidingen. Je kunt tevens een praktijkdag (optioneel en niet kosteloos) bijwonen, waarbij alle onderdelen uitvoerig worden besproken en je feedback krijgt op al jouw vragen. Op de digitale leeromgeving kun je verder vragen stellen aan jouw docent, antwoorden op huiswerk vinden en andere relevante informatie. Deze module is een officiĆ«le deelkwalificatie en biedt vrijstelling voor dit onderdeel bij alle volledige MBO-opleidingen.   Daarom kies je voor MBO-module Nederlands 2F van NTI: Incl. studiemateriaal Veel persoonlijk contact Persoonlijke begeleiding van een mentor

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)