MBO Verzorgende IG

‹ Terug

MBO Verzorgende IG - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
24 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2879

Ga naar MBO Verzorgende IG voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Tijdens de mbo-opleiding Verzorgende IG op niveau 3 komen alle aspecten van het afwisselende verzorgingsvak aan bod. Wil jij een belangrijk persoon zijn voor verschillende soorten zorgvragers? Dan is deze opleiding iets voor jou! Daarom kies je voor MBO Verzorgende IG van NTI: Officieel erkend mbo-diploma Voordelig lesgeld inclusief lesmateriaal Je wordt begeleid door een mentor Inclusief praktijkbijeenkomsten 

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)