Brancheopleiding Schoonheidsspecialist

‹ Terug

Brancheopleiding Schoonheidsspecialist - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
18 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2519

Ga naar Brancheopleiding Schoonheidsspecialist voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Droom jij van een carrière als erkend schoonheidsspecialiste? Dan is de opleiding Schoonheidsspecialiste iets voor jou! Met deze opleiding leer je in 1 tot 2 jaar alles wat een erkende schoonheidsspecialiste moeten weten. Denk aan de verschillende huidtypes en de bijbehorende gelaatsbehandelingen. Ook ga je aan de slag met voet-, hand- en nagelverzorging. Hoe bereken je de prijzen van je verschillende behandelingen? En hoe maak je een effectief behandelplan? Je verdiept je bovendien in ondernemersvaardigheden zodat je je eigen salon kunt openen! Klinkt dit interessant? Schrijf je dan nu in voor de opleiding Schoonheidsspecialiste! Daarom kies je voor Brancheopleiding Schoonheidsspecialist van NTI:

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)