MBO Sociaal Werker

‹ Terug

MBO Sociaal Werker - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
24 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2159

Ga naar MBO Sociaal Werker voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Vind jij het fijn om met mensen te praten en ze te helpen? Maak van deze kwaliteiten je beroep met de opleiding Sociaal Werk mbo. Lees verder en kom alles te weten over de opleiding MBO Sociaal Werker. Daarom kies je voor MBO Sociaal Werker van NTI: Officieel erkend mbo-diploma Voordelig lesgeld inclusief studiemateriaal Persoonlijke begeleiding van een mentor Inclusief 3 praktijkdagen De stagebegeleiding krijgt een  8.9 !

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)