HBO-programma Pedagogiek

‹ Terug

HBO-programma Pedagogiek - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
9 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2565

Ga naar HBO-programma Pedagogiek voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij inzicht krijgen in de sociale ontwikkeling van het kind? Wil je probleemsituaties leren signaleren en een preventieplan leren opzetten? Dan is het kort hbo-programma Pedagogiek van NTI iets voor jou! Je leert onder meer over pedagogische ideeën en praktijken en de wisselwerking hiertussen. In slechts 6 maanden tijd behaal jij een certificaat. Meer weten? Vraag dan de gratis studiegids aan of neem contact op met een studieadviseur. Wij staan voor jou klaar! Daarom kies je voor HBO-programma Pedagogiek van NTI: Geen vooropleiding nodig Onderdeel van erkende HBO Bachelor In 6 maanden af te ronden

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)