Associate degree Financieel management

‹ Terug

Associate degree Financieel management - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
2 Jaar
Lesgeld totaal:
€ 4331

Ga naar Associate degree Financieel management voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij graag werkzaam zijn in het financiĆ«le werkveld?  Bijvoorbeeld als medewerker administratie, bedrijfsadministrateur of assistent controller? Kies voor de Associate degree-opleiding Financieel management van Hogeschool NTI. Je leert alles over het financiĆ«le reilen en zeilen van een organisatie en je bent na afloop in staat om financieel-economisch advies uit te brengen. Na succesvolle afronding ontvang je een wettelijk erkend Associate degree-getuigschrift.  Door een unieke samenwerking met Markus Verbeek Praehep, een gerenommeerd opleidingsinstituut in dit vakgebied, ben je verzekerd van een inhoudelijk zeer sterke opleiding en hoog gewaardeerd diploma. Daarom kies je voor Associate degree Financieel management van NTI: Erkend Markus Verbeek Praehep diploma Elke dag starten Studeren in je eigen tempo Inclusief vakliteratuur  Inclusief praktijkbijeenkomsten

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)