HAVO Wiskunde A

‹ Terug

HAVO Wiskunde A - NTI

Niveau:
Staatsexamens
Type:
Staatsexamens
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 232

Ga naar HAVO Wiskunde A voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Heb je nog niet het vak HAVO Wiskunde A gehaald? Volg dan nu de cursus HAVO Wiskunde A om snel en eenvoudig je HAVO-diploma te halen. Met deze NTI-cursus word je goed voorbereid op het examen. Je breidt je vaardigheden uit en doet alle kennis op om het examen te behalen. Naast Wiskunde A kun je ook andere HAVO-cursussen volgen bij het NTI.

Daarom kies je voor HAVO Wiskunde A van het NTI:

  • Examentraining
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)