Associate degree Kinderopvang

‹ Terug

Associate degree Kinderopvang - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
2 Jaar
Lesgeld totaal:
€ 4673

Ga naar Associate degree Kinderopvang voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Lijkt het je leuk om met kinderen tussen de 0 tot 12 jaar te werken? En wil je graag in de kinderopvang werken? Dan is de Associate degree Kinderopvang echt iets voor jou. Tijdens deze opleiding staat de begeleiding van kinderen en hun opvoeders centraal. Je leert o.a. hoe je opvoedingsondersteuning kunt bieden, wat jeugdzorg inhoudt en hoe je preventief kunt optreden. Met deze Associate degree Kinderopvang word je opgeleid voor een veelvoud van functies in de voor- en vroegschoolse educatie, waaronder de functie  Pedagogisch Beleidsmedewerker/ Coach. Daarom kies je voor Associate degree Kinderopvang van NTI: 2-jarige HBO-opleiding Wettelijk erkend Ad-getuigschrift  Inclusief vakliteratuur  Persoonlijke begeleiding van een mentor Inclusief 10 praktijkbijeenkomsten

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)