MBO Basisopleiding Verpleegkundige Klassikaal

‹ Terug

MBO Basisopleiding Verpleegkundige Klassikaal - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
8 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 3200

Ga naar MBO Basisopleiding Verpleegkundige Klassikaal voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Tijdens de mbo basisopleiding Verpleegkundige volg je een aantal vakken uit de volledige mbo-opleiding Verpleegkundige en kom je erachter of dit vakgebied iets voor jou is. Je leert eerste hulp verlenen, verdiept je in persoonlijke basiszorg en het opstellen van een verpleegplan. Tijdens bijeenkomsten breng je je kennis in de praktijk onder begeleiding van een ervaren docent. Daarnaast studeer je waar en wanneer je wilt via jouw online leeromgeving. Je hoeft geen stage te lopen tijdens de basisopleiding. Daarom kies je voor MBO Basisopleiding Verpleegkundige Klassikaal van NTI: In 8 maanden af te ronden Geen vooropleiding nodig Inclusief lesmateriaal Inclusief praktijkbijeenkomsten Beste prijs-kwaliteitverhouding

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)