HBO Bachelor Voeding en diëtetiek

‹ Terug

HBO Bachelor Voeding en diëtetiek - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Jaar
Lesgeld totaal:
€ 8548

Ga naar HBO Bachelor Voeding en diëtetiek voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

De consument heeft steeds meer behoefte aan informatie over gezondheid en voeding. Wil jij de deskundige worden die hen van deze informatie voorziet? Behaal de titel Bachelor of Science met de erkende hbo-opleiding Voeding en diëtetiek van Hogeschool NTI. Vraag de gratis studiegids aan en kom alles te weten over de opleiding Voeding en diëtetiek. Daarom kies je voor HBO Bachelor Voeding en diëtetiek van NTI: NTI is erkend door Ministerie van OCW Officieel erkend hbo-diploma Inclusief vakliteratuur Inclusief praktijkbijeenkomsten Je kunt elke dag starten

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)