Wft Hypothecair krediet

‹ Terug

Wft Hypothecair krediet - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 360

Ga naar Wft Hypothecair krediet voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil je alles weten over het geven van adviezen over hypotheken en verzekeringen? Of wil jij je kennis vergroten van het verstrekken van hypothecaire kredieten? Start dan met de opleiding Wft Hypothecair krediet van het NTI. Je leert tijdens deze opleiding alles over het geven van advies bij hypotheken en het verstrekken van hypothecaire kredieten aan particulieren. Binnen vijf maanden word je met de opleiding Wft Hypothecair krediet klaargestoomd voor het officiƫle Wft-examen! Daarom kies je voor Wft Hypothecair krediet van NTI: Officieel erkend diploma Beste prijs-kwaliteitsverhouding Bepaal je eigen studietempo

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)