Certificaat Beveiliging B

‹ Terug

Certificaat Beveiliging B - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 360

Ga naar Certificaat Beveiliging B voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Beschik je over een scherpe blik, communicatieve vaardigheden en een dienstverlenende instelling? En wil jij graag in de beveiliging werken? Start dan met de vakopleiding Certificaat Beveiliging B en behaal binnen 6 maanden het erkende branchecertificaat. Tijdens deze opleiding leer je alle theoretische vakkennis die je als beveiliger nodig hebt en zet je de eerste stap om bij een beveiligingsdienst aan de slag te gaan!  Daarom kies je voor Certificaat Beveiliging B van NTI: Officieel erkend SVPB-certificaat  Inclusief studiemateriaal t.w.v. € 139,-  Beste prijs-kwaliteitsverhouding  Inclusief startdag

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)