Basiskennis ondernemerschap

‹ Terug

Basiskennis ondernemerschap - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 510

Ga naar Basiskennis ondernemerschap voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Een traiteur beginnen of misschien wel je eigen nagelstudio starten: het is mogelijk na de opleiding Basiskennis ondernemerschap. De cursus Basiskennis ondernemerschap is dé opleiding om ondernemer te worden. Schrijf je vandaag nog in! Daarom kies je voor Basiskennis ondernemerschap van NTI: Officieel Associatie-diploma Nu ook met examentraining Beste prijs-kwaliteitverhouding €25 korting op het Associatie examengeld

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)