Vakopleiding Particulier onderzoeker

‹ Terug

Vakopleiding Particulier onderzoeker - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
12 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 575

Ga naar Vakopleiding Particulier onderzoeker voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij onderzoek doen naar onregelmatigheden bij concurrentiebedingen, ziekteverzuim of achtergronden van kandidaten voor een vacature? Dan is de opleiding Particulier onderzoeker van NTI echt iets voor jou! Tijdens de opleiding Particulier onderzoeker leer je discreet en integer onderzoek doen. Schrijf je vandaag nog in en start morgen met de opleiding Particulier onderzoeker. Daarom kies je voor Vakopleiding Particulier onderzoeker van NTI: Iedere dag starten! Inclusief lesmateriaal Branche-erkende opleiding

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)