NIMA Basiskennis Marketing

‹ Terug

NIMA Basiskennis Marketing - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 450

Ga naar NIMA Basiskennis Marketing voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Marketing is een interessant vakgebied, maar voor velen nogal onbekend. Wil jij kennismaken met de grondbeginselen van marketing? Dan is deze opleiding ideaal voor jou! Lees snel verder! Daarom kies je voor NIMA Basiskennis Marketing van NTI: Officieel NIMA Basiskennis Marketing-diploma  Nu ook met examentraining Beste prijs-kwaliteitverhouding  €25 korting op het Associatie examengeld

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)