Master in Toegepaste psychologie voor professionals

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Master in Toegepaste psychologie voor professionals
‹ Terug

Master in Toegepaste psychologie voor professionals - NTI

Niveau:
HBO Master
Type:
HBO Master
Duur:
2 Jaar
Lesgeld totaal:
€ 10487

Ga naar Master in Toegepaste psychologie voor professionals voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Psychologie is overal om ons heen. Elke interactie met iemand anders heeft een psychologische kant. Daarom is het een vakgebied dat velen interesseert. Wil jij jouw kennis van de psychologie nog verder verdiepen? Volg dan de hbo-master Psychologie. Lees snel verder of vraag gratis de studiegids aan. Daarom kies je voor Master in Toegepaste psychologie voor professionals van NTI: Behaal een erkend masterdiploma  Inclusief vakliteratuur Behaal 60 EC's In 2 jaar af te ronden

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)