MBO Tandartsassistent

‹ Terug

MBO Tandartsassistent - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
24 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2879

Ga naar MBO Tandartsassistent voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Zie jij het zitten om de tandarts te assisteren bij zijn dagelijks werk? Dan past MBO Tandartsassistente (niveau 4) bij jou. Vandaag starten = over 2 jaar een diploma! Daarom kies je voor MBO Tandartsassistent van NTI: Officieel erkend mbo-diploma Voordelig lesgeld inclusief studiemateriaal Persoonlijke begeleiding van een mentor Inclusief 7 gratis praktijkdagen!

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)