Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur

‹ Terug

Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
12 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 659

Ga naar Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Vind je het leuk om ruimtes in te richten en te ontwerpen? Volg dan de opleiding Binnenhuisarchitectuur! Na de opleiding heb jij kennis van materialen, producten en kleuren. Je leert een interieur zo veel mogelijk op maat van de opdrachtgever te ontwerpen. Na het afronden van de opleiding Binnenhuisarchitectuur kun je werken bij bijvoorbeeld (interieur)architecten, interieurstylisten, woningbouwverenigingen, makelaars, projectontwikkelaars en woonwarenhuizen. Lijkt jou dit leuk? Schrijf je dan vandaag nog in voor de opleiding Binnenhuisarchitectuur! Daarom kies je voor Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur van NTI: In 12 maanden een erkend vakdiploma    Beste prijs-kwaliteitverhouding  Incl. lesmateriaal en 3 praktijkdagen

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)